vrijdag 4 maart 2011

Win een Gratis Breinspurt!

Vandaag opent de Breinfabriek haar virtuele deuren en om daar een feestelijk tintje aan te geven verloot De Breinfabriek een Breinspurt.

Een Breinspurt klinkt leuk, maar wat is het nu eigenlijk? Rennen, sprinten…. spurten. Er zit snelheid in. Snel denken dus. Vrij associeren met als basis dat je de baas bent over je eigen gedachtengoed. Ik heb veel Breinspurts toegepast en ervaren dat ook hier nieuwe denkpaden resulteren in nieuwe inzichten en ideeen. Een persoonlijk gesprek van maximaal 3 uur zorgt ervoor dat het aantal mogelijkheden waarmee je het gesprek in ging, minstens is verdubbeld.
Daar krijg je energie van en doorgaans hoor ik dat mensen zich ‘opgelucht’ voelen. Dat is niet zo gek. Het gevoel dat je vast zit in je denkpatroon verdwijnt, en dat geeft je een gevoel van vrijheid terug.

Kijk nu eens naar één van de eerste schetsen van deze machine.


Een Breinspurt heeft de werking van een ideëenkanon en kan dus op elk vlak worden toegepast. Hij pruttelt en pomt elk idee omhoog. En nogmaals, vergeet nooit dat het zoeken naar oplossingen of antwoorden hetzelfde is als het bedenken van een goed idee!

Volg je De Breinfabriek al op Twitter? Wie weet ben jij wel de eerste bezoeker die de breinbreker vindt en weet op te lossen en maak je een kans op een gratis Breinspurt!

Verder vragen Luuk en ik nog eventjes geduld. Alles moet natuurlijk in kannen en kruiken voor de site de lucht in gaat!

1 opmerking: